Son Brygge & Fiskebutikk

Son Brygge og fiskebutikk viderefører en lang tradisjon med fiskebutikk i Son. Fiskebutikken i Son har vært stengt en tid da forrige eier gikk av med pensjon. Vi startet opp sommeren 2014 etter totalrenovering av både bygg og uteareal. I tillegg til fiskebutikk driver vi også fiskemottaket for Fjordfisk AS, som holder til på Utgårdskilen på Hvaler. Fiskemottaket er for øvrig det eneste i Indre Oslofjord. Fiskemottaket sørger for at vi kan tilby kortreist mat. Ferskere fisk får du ikke!
Vi har også et nært og godt samarbeid de som leverer det beste av sjømat avhengig av sesong; Fjordfisk på Hvaler og Røst Sjømat på Røst, ytterst i Lofoten.

Vi satser på å ha det «lille ekstra» i butikken. Vi nevner krabbeprodukter fra Fosen, blåskjell fra Rissa, skrei fra Røst, hvalerreker, levende sjøkreps, Norges beste røkte fisk fra Saltenfisk og mye mye mer.
I fiskebutikken finner du Øystein, Nour, Martin og Ketil som alle har et brennende engasjement for sjømat, gode råvarer og Det Gode Liv. Vi tar gjerne en prat og hjelper deg med gode råd og tips til tilberedning.
Sommerstid har vi uteservering på brygga helt nede ved sjøen. Vi serverer enkle, gode retter basert på det vi har i fiskebutikken. Vi har alle rettigheter så her kan du nyte en god lunch eller en smakfull, enkel middag.